Event Banner

> tcp x Wivio Digital Meetup;

Zadnji četvrtak u mjesecu je osiguran za tcp X Wivio Digital Meetup. Tako i četvrtak 25. 4. kada će se održati već treći Digital Meetup u Udruzi Tech city Pula.


Od 18 sati u Mletačkoj 8, održati će se dva govora na teme:

⚪ Beamer: The Unexpected Route

⚪ How to Start From 0: Is Freelancing Worth It?


Beamer: The Unexpected Route voditi će Sandro Lovnički koji će pričati o stvaranju jednog od najpopularnijih Flutter routing paketa - Beamer. Proći ćemo kroz vremensku crtu događaja od 2020. godine, objasniti motivaciju i potrebu za razvojem takvog paketa, arhitektonske odluke i razloge za konačni porast popularnosti. Na kraju, raspravit ćemo najbolje prakse prilikom izrade open source biblioteka, kako početi i kako nastaviti.


Sandro je stručnjak iz područja informatike i matematike s dugogodišnjim iskustvom, a posljednjih 5 godina usmjeren je na Flutter tehnologiju.


Drugo predavanje, odnosno How to Start From 0: Is Freelancing Worth It?, voditi će Nikoleta Angelova. Rođena u Bugarskoj, s trenutnom adresom u Zagrebu, radi kao Web and UX/UI dizajnerica.


Nikoleta će ispričati svoju osobnu priču o tome kako je započela s radom u freelancingu i na taj način potaknuti sve posjetitelje na Digital Meetupu na svoju karijeru u freelancingu.


Zvuči zanimljivo? Prijavi se i osiguraj svoje mjesto!


Vidimo se!

📍 Mletačka ulica 8, 52100 Pula